Ons partnership met Unilever

De Unilever Foundation werkt samen met Save the Children om de levens van 2 miljoen kinderen en hun moeders te verbeteren door te zorgen dat zij toegang krijgen tot gezondheidswerkers, basisvoeding en levensreddende interventies.

Samen zullen we ons inzetten om wereldwijd een doorbraak op gang te brengen op het gebied van de overlevingskansen voor kinderen en om te helpen de voortgang te versnellen, zodat miljoenen kinderen de kans krijgen op te groeien en tot volle ontplooiing te komen.

De Unilever Foundation ondersteunt ook lokale programma’s in landen als Bolivia, Egypte, Haïti, Italië, Peru, Sri Lanka, Zweden en de Filippijnen. Dankzij deze samenwerkingsverbanden worden de nationale programma's van Save the Children ondersteund, waardoor belangrijke problemen in de gemeenschappen waarin Unilever werkt, worden aangepakt.

Noodhulp
De Unilever Foundation ondersteunt ook noodhulpprogramma’s van Save the Children om voor, tijdens en na een ramp te kunnen helpen. De foundation ondersteunt levensreddende noodhulp in onder andere Filippijnen, Somalië, Zuid-Soedan en Syrië.

De Unilever Foundation heeft zich ook verbonden aan de ondersteuning van het Humanitarian Health Workers-programma van Save the Children om een aanzienlijke impuls te geven aan de capaciteit op het gebied van eerstelijns gezondheidszorg om ervoor te zorgen dat kinderen die in noodsituaties terechtkomen de hulp krijgen die zij nodig hebben. Met deze ondersteuning maakt Unilever het voor ons mogelijk in actie te komen bij de grootste noodsituaties en bij situaties die niet in het nieuws komen.

Lees meer over de Unilever Foundation

>