Foute Kersttruiendag, maar dan net even anders…

Begon jij je al af te vragen waar we bleven met onze Foute Kersttruiendag? Geen zorgen we zijn je niet vergeten. Ook dit jaar hebben we jouw superkrachten weer heel hard nodig, maar dan net even anders. Dit jaar loopt eigenlijk uhm alles een beetje anders…

Samenkomen met vrienden en familie is door de corona pandemie niet meer zo vanzelfsprekend, maar daar hebben we iets op bedacht. Word je al nieuwsgierig?

Zet een bordje bij
Ondervoede kinderen blijven klein, hebben een zwak immuunsysteem en kunnen te maken krijgen met blijvende gevolgen voor hun mentale ontwikkeling. Om ondervoeding geen kans te geven, vragen we heel Nederland om deze feestdagen een bordje bij te zetten voor kinderen die weinig tot niets te eten hebben. En je raadt het al… daar hebben we jouw hulp bij nodig.
 
Aan tafel!
Wat is het plan? Nodig je gastvrije vrienden, teamgenoten, buren, collega’s en andere bekenden uit om een bordje bij te zetten. Zo’n bordje kost 10 euro en daarmee zorg je ervoor dat een heel gezin te eten krijgt. Iedereen die op je uitnodiging ingaat, neemt plaats aan jouw digitale kersttafel. Dit is je kans om in deze rare tijd tόch een diner van formaat te organiseren. Dat wordt een gezellige boel!

Meedoen is heel simpel. Maak om te beginnen hier jouw eigen tafel aan. Vervolgens sturen wij je de beste tips & tricks om je deelname te promoten. Daarna begint het echte werk: je betrekt zoveel mogelijk mensen en zorgt ervoor dat de kersttafel gevuld wordt. Daar draai jij je hand niet voor om!
 
Ja, ik doe weer mee 
 Hoe langer de tafel, hoe meer kinderen hun families een maaltijd krijgen. Maar dat is niet het enige… Met jouw deelname maak je ook nog eens kans op een real-time-online-kook-workshop van een bekende tv-kok. Hoe mooi is dat?! Meld je dus snel aan en trek alles uit de kast (ja, ook die foute kersttrui 😉) om er een succes van te maken.
 
Kunnen we ook dit jaar weer op je rekenen? Dat zou te gek zijn.