Kindernoodhulpfonds

Kinderen moeten kinderen kunnen zijn. Alleen soms is dat moeilijk. Oorlog, honger en armoede staan voor veel kinderen in de weg van een zorgeloos leven. Dankzij onze donateurs en lokale reddingswerkers kunnen we er over de hele wereld zijn voor kinderen in nood. Onvoorwaardelijk.

Maak deel uit van onze wereldwijde community

Het Kindernoodhulpfonds van Save the Children is een wereldwijde community die er alles aan doet om kinderen de kans te geven op te groeien. Een gemeenschap van:

  • Lokale hulpverleners die onmiddellijk optreden tijdens en na een crisis.
  • Wereldwijde donateurs die verder kijken dan hun eigen achtertuin.
  • Kinderen die vechten voor de kans om op te groeien.

Samen maken we het verschil voor kinderen in crises. Crises waar zij niet om gevraagd hebben, maar zij wel het meest door in gevaar worden gebracht. Zoals de aardbeving in Haïti, het conflict in Afghanistan, of de wereldwijde hongersnood die nu gaande is. Jouw gift is dan ook meer dan een donatie – kinderen worden beschermd en krijgen de kans om kind te zijn.

Word donateur

Ons manifest

Er is een heel dorp nodig om een kind op te voeden.

Maar er is een bezorgde wereldwijde community nodig om hen te helpen redden van levensbedreigende situaties. Of ze nu worden veroorzaakt door de klimaatcrisis, door mensen veroorzaakte conflicten of politiek onrecht – kinderen over de hele wereld raken verstrikt in crises waarmee ze niet eens te maken zouden moeten hebben.

Kinderen hebben onze gezamelijke inspanning en snelle reactie nodig om hen te beschermen tegen deze gevaren waarmee ze worden geconfronteerd.

Sluit je nu aan!

Jij kunt ons helpen meer kinderen te bereiken. Met jouw bijdrage help je ons op moeilijk bereikbare plekken te komen, sneller te reageren en langer bescherming te bieden. 

Ja, ik word donateur

Bescherm kinderen in crisis

In noodsituaties zoals de aardbeving in Haïti en het conflict in Afghanistan is het cruciaal om snel te kunnen reageren. Jouw gift aan het Kindernoodhulpfonds is hard nodig!

Doneer nu