Nieuws

Laatste nieuws

Onacceptabel: 363 kinderen gedood in Afghanistan in eerste helft 2018

16 JUL 2018
In de eerste zes maanden van 2018 zijn in Afghanistan 363 kinderen omgekomen door oorlogsgeweld en dat is onacceptabel, stelt Save the Children in een reactie op nieuwe cijfers van de VN.
Lees meer

Kinderen in Somalië ondervoed door klimaatverandering

16 JUL 2018
In grote delen van SomaliĆ« hadden boeren twee jaar lang geen spat regen gehad. Dit jaar gebeurde het tegenovergestelde. Door een cycloon overstroomden de akkers, spoelden de gewassen weg en verdronk het verzwakte vee.
Lees meer

Save the Children eerste Nederlandse NGO met MVO-certificering

13 JUL 2018
Vandaag heeft Michael van der Vlies van KIWA onze onlangs behaalde ISO-, Partos- en MVO-certificaten officieel overhandigd aan onze directeur Pim Kraan.
Lees meer

Dringend hulp nodig voor kinderen uit Syrisch Daraa

13 JUL 2018
Save the Children roept op tot een direct staakt-het-vuren en het toelaten van hulp voor de tienduizenden mensen die op de vlucht zijn geslagen voor de gevechten in de Syrische regio Daraa.
Lees meer

Bezoek burgemeester Krikke aan ons kantoor

09 JUL 2018
Vandaag kregen wij bezoek van Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag, onze standplaats en tevens stad van vrede en recht.
Lees meer

Syrische vluchtelingen hebben maar één doel: vrede

05 JUL 2018
Ook al speelt Oranje dit jaar niet, toch begint de WK-koorts aardig op te lopen. Doe jij al mee met een voetbalpool op je werk of met je vrienden?
Lees meer