Nieuws

Laatste nieuws

Hotel Babylon haalt 5.579 euro op voor Save the Children

16 AUG 2018
Het Babylon Hotel in Den Haag heeft tijdens haar Nacht van Save the Children niet minder dan 5.579 euro opgehaald voor ons werk voor kinderen.
Lees meer

Logo Save the Children op shirt Atlético Madrid tijdens UEFA Super Cup

14 AUG 2018
Tijdens de UEFA Super Cup op woensdag 15 augustus in Tallin zal het logo van Save the Children op de achterkant van het shirt van Atl├ętico Madrid prijken.
Lees meer

Save the Children wil onderzoek naar aanval op schoolbus Jemen

09 AUG 2018
In Jemen zijn vermoedelijk tientallen kinderen om het leven gekomen of gewond geraakt nadat de schoolbus waarin ze zaten werd geraakt door een explosief – wellicht bij een luchtaanval. 
Lees meer

Aanval op ziekenhuis Jemen onacceptabel

06 AUG 2018
Save the Children veroordeelt de aanval van donderdag 2 augustus op een vismarkt nabij het belangrijkste ziekenhuis van de Jemenitische stad Hodeidah, waarbij tientallen doden vielen – onder wie kinderen.
Lees meer

Dagelijks maken 3000 kinderen gevaarlijke vlucht uit Hodeidah

01 AUG 2018
Door de nieuwe golf van bombardementen en gevechten ten zuiden van Hodeidah in Jemen lopen duizenden kinderen gevaar, waarschuwt Save the Children.
Lees meer

Save the Children in actie na rampzalige instorting van dam in Laos

25 JUL 2018
Save the Children komt in actie in Laos nadat zeker tien mensen zijn gedood en nog eens honderden mensen vermist zijn geraakt toen een dam in het zuiden van het land instortte.
Lees meer