Nieuws

Laatste nieuws

‘I ❤️ Beirut’: Mika geeft online benefietconcert voor Libanon

18 SEP 2020
De Brits-Libanese zanger Mika organiseert zaterdag 19 september een online benefiet om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de explosie in de haven van Beiroet. 
Lees meer

COVID-19: kinderen uit arme gezinnen het meest getroffen door pandemie

17 SEP 2020
De COVID-19-pandemie heeft vooral een verwoestende impact op kinderen uit arme gezinnen, zo blijkt uit een nieuw wereldwijd onderzoek van Save the Children.
Lees meer

Luister naar kinderen en jongeren in coronatijd

16 SEP 2020
Kinderen en jongeren voelen zich niet gehoord bij de beslissingen die over hen worden genomen rondom de coronamaatregelen. Zo stellen kinderen, jongeren en jongerenorganisaties in een statement.
Lees meer

Oproep aan politiek: stop onmenselijke behandeling vluchtelingen en migranten op Lesbos

15 SEP 2020
Bijna een week na de branden in kamp Moria worden duizenden kinderen en volwassenen nog steeds aan hun lot overgelaten. Wij roepen politici in Nederland en de rest van Europa op deze onmenselijke situatie onmiddelijk te beëindigen.   
 
Lees meer

Duizenden kinderen dakloos door brand kamp Moria

09 SEP 2020
De brand is het resultaat van 5 jaar onmenselijk beleid. Wij roepen de Nederlandse regering op 500 alleenstaande kinderen hier op te vangen.
Lees meer

Slachtoffers kinderhandel verder in het nauw door coronacrisis

08 SEP 2020
Wereldwijd zijn 10 miljoen kinderen slachtoffer van mensenhandel en (seksuele) uitbuiting. Door de coronacrisis is het nog moeilijker hen te bereiken en te helpen.
Lees meer