Actueel

Laatste nieuws

Save the Children start actie voor kinderen Rohingya

17 OKT 2017

Save the Children start onder de noemer Eerste Hulp Aan Kinderen Van Rohingya een actie voor de Rohingya-kinderen in Bangladesh. Op onze website, via social media, met radiospotjes en in media vragen we de komende tijd dringend aandacht voor de kinderen die de laatste weken uitgeput, hongerig, doodsbang en soms moederziel alleen in de opvangkampen aankwamen.

Lees meer

IKEA zoekt knuffelontwerpers in de dop voor wereldwijde collectie

16 OKT 2017
Jouw knuffel wereldwijd in de schappen van IKEA? Dat kan! Het woonwarenhuis is weer op zoek naar nieuwe knuffelontwerpers ter ere van de Let’s Play for Change campagne. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hun tekening vanaf vandaag inleveren bij een IKEA winkel in de buurt.
Lees meer

Zes organisaties stoppen onderhandelingen voedingsmiddelenconvenant

12 OKT 2017
FairFood, Hivos, Natuur & Milieu, Oxfam Novib, Save The Children en UNICEF, stoppen per direct met de onderhandelingen voor het voedingsmiddelenconvenant. Het laatste bod wat nu op tafel ligt vinden de zes organisaties ondermaats. 
Lees meer

“We helpen kinderen in de meest moeilijke gebieden ter wereld, in ruim 120 landen. Waar kinderen het zwaar hebben, zijn wij er voor ze. Daar zijn we trots op.”

Rik Goverde, persvoorlichter bij Save the Children
070-3384448 / 06-40809709 
[email protected]

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Ontvang maandelijks onze emailnieuwsbrief.