Actueel

Laatste nieuws

Qmusic draait foute kerstmuziek voor Save the Children op Foute Kersttruiendag

06 DEC 2017
Op 15 december is het Internationale Foute Kersttruiendag, een wereldwijd initiatief van Save the Children. Qmusic omarmt deze dag door in de aanloop naar 15 december geld op te halen voor dit goede doel en op de dag zelf foute kerstmuziek te draaien. Zo verandert het Foute Uur, dat elke dag te horen is tussen 9 en 10, die dag in het Foute Kerstuur. En voor elke honderd donaties wordt het Foute Kerstuur verlengd. 
Lees meer

Kinderen afgesloten van hulp door gevechten Jemen

05 DEC 2017
Kinderen in de hoofdstad Sana’a en andere districten in Jemen zijn afgesneden van hulp en lopen het risico gewond te raken of te sterven in de zware straatgevechten en luchtaanvallen. Wij roepen op tot een directe wapenstilstand, zodat hulporganisaties kinderen kunnen helpen die zo hard eten en medische zorg nodig hebben.
Lees meer

Kinderombudsman: “Betrek kinderen en jongeren bij vormgeving armoedebeleid”

05 DEC 2017
Uit het vandaag verschenen rapport 'Alle kinderen kansrijk' van Kinderombudsman Margrite Kalverboer, blijkt dat kinderen en jongeren structureel betrokken moeten worden bij het ontwikkelen van kindgericht armoedebeleid.
Lees meer

“We helpen kinderen in de meest moeilijke gebieden ter wereld, in ruim 120 landen. Waar kinderen het zwaar hebben, zijn wij er voor ze. Daar zijn we trots op.”

Rik Goverde, persvoorlichter bij Save the Children
070-3384448 / 06-40809709 
[email protected]

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Ontvang maandelijks onze emailnieuwsbrief.