Skip to main content
Waylon-555live.jpg

Artiesten komen in actie voor Giro 555 via nieuw platform ‘555Live.nl’

Donderdag 20 Mei 2021

Waylon, Kenny B, Danny Vera, Trijntje Oosterhuis, Naaz en andere artiesten komen op 555live.nl belangeloos in actie voor Giro555.

Wie doneert via dit nieuwe platform kan exclusieve beelden bekijken van verschillende artiesten. Een unieke belevenis, met intieme liedjes, optredens en performances en een mooie manier om de Giro555-actie Samen tegen corona te steunen. 

Zanger Waylon vertelt waarom hij in actie komt via 555Live.nl: “Er is een hoop aan de hand in de wereld en we zijn op zoek naar oplossingen. Binnenkort word ik zelf gevaccineerd, mijn ouders zijn al gevaccineerd en een hoop mensen die ik ken ook. Ik denk dat we het in vergelijking met andere landen nog goed voor elkaar hebben. Kijk naar India, Nepal en Afrikaanse landen. Daar is de situatie een stuk minder. Daarom steun ik deze Giro555-actie om iedereen zo snel mogelijk te vaccineren.”

Het platform 555live.nl biedt niet alleen muzikale streams. Zo is Guido Weijers op het platform te zien met een masterclass Geluk en geeft cabaretière Martine Sandifort een anti-stresssessie.

Hoe werkt het?

Wanneer je naar 555live.nl gaat en doneert, ontvang je per e-mail een kijkcode. Daarmee kun je zelf kiezen welke stream je wilt bekijken. Artiesten hebben hun bijdrage gedoneerd, om jou te bedanken voor je steun aan Giro555. Alle financiële bijdragen daaraan tellen!

Naast Waylon zijn de volgende artiesten vanaf vandaag te zien op 555live.nl: Danny Vera, Waylon, Dhroeh Nankoe, Ellen ten Damme, Gershwin Bonevacia, Guido Weijers, Iris Hond, Kenny B, Lakshmi, Martine Sandifort, Naaz, Trijntje Oosterhuis, Shukriya, Subramaniam, The Bluebirds, Salman Khan en Madhuri Dixit.