Skip to main content
war ends today nieuwsbericht

Doneer aan ons werk in Gaza door naar het nieuwe lied van KANE te luisteren

Maandag 4 December 2023

De Nederlandse rockband KANE steunt ons werk in Gaza op een manier waarop zij dat het beste kunnen: met muziek. Bandleden Dinand en Dennis schreven het hoopvolle nummer ‘War Ends Today’ en lanceren dat met het donatie-initiatief ‘Each Play Counts’, wat betekent dat iedere keer dat iemand het liedje luistert, er wordt bijgedragen aan ons werk in Gaza. 

Elke oorlog is een oorlog tegen kinderen. Kinderen zijn altijd de eersten die lijden en betalen de hoogste prijs in welk conflict dan ook. Met financiering vanuit het Kindernoodhulpfonds helpt Save the Children kinderen in oorlogsgebieden met noodhulp en mentale hulp.   

Hoe werkt het precies?  
Je kan op verschillende manieren doneren aan ons kindernoodhulpfonds: 

  • Door het lied af te spelen op Spotify: KANE doneert de opbrengst van het lied aan ons Kindernoodhulpfonds voor ons werk in Gaza.  

  • Door het lied te delen op sociale media, zoals Instagram en TikTok: dit kan je doen door een story, post, reel of tiktok te plaatsen. KANE doneert de opbrengst aan ons Kindernoodhulpfonds. Lees meer op de website van KANE over hoe je dit doet. 

  • Zelf doneren aan ons Kindernoodhulpfonds: je kan ons werk ook steunen door zelf een donatie te doen. Doneer hier.

"Deze song is ontstaan uit de behoefte om ons ‘zijn’ in de maatschappij een plek te geven.  Als artiest, muzikant, songwriter… als vader. Van mens tot mens, van hart tot hart."