Doneer via SMS

Je kunt gemakkelijk een donatie doen via SMS

We hebben 2 SMS-nummers waar je gebruik van kunt maken. Wil je direct eenmalig 3 euro doneren, of geef je liever een andere donatie aan ons door?

Je eigen donatie doorgeven? SMS nu SAVE naar 3009!

Hoe werkt SMS'en naar 3009?

  1. Als je je SMS hebt verstuurd, dan zorgen wij ervoor dat je een directe link ontvangt naar onze donatiepagina. Onze afzender is SAVECHILDRN of 3009. Er zijn geen extra kosten aan het versturen van de SMS verbonden, alleen de gebruikelijke kosten.
  2. Op de donatiepagina kun je het gewenste bedrag kiezen en online je donatie doen. 
  3. Afmelden voor de SMS-acties kan door SAVESTOP naar 3009 te SMS’en of een e-mail te sturen naar [email protected].
  4. Het is niet mogelijk via SMS met ons te communiceren, als je vragen hebt kun je ons bellen of mailen.
Al je persoonlijke gegevens zijn direct bij ons bekend, dit gaat niet via een derde partij. De volledige opbrengst van je donatie komt ten goede aan ons werk

Direct 3 euro doneren? SMS nu SAVE naar 4333!

Hoe werkt SMS'en naar 4333?

  1. Om GEEF-mobiel mogelijk te maken werkt Save the Children samen met GEEF-SMS, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.
  2. Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode.
  3. De volledige opbrengst van de actie zetten wij in voor ons doel, met aftrek van de kosten van de operators (+/- 12%).

Persoonsgegevens

  1. Save the Children legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. We zullen u mogelijk eenmalig bellen om u te informeren over ons werk en de mogelijkheden om ons werk te steunen.
  2. Mocht je hier geen prijs op stellen, dan kan je dit per email aan ons laten weten: [email protected]
  3. Save the Children zal de via GEEF-SMS verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en zal deze niet verstrekken aan derden.