Sms SAVE naar 4333

Doneren via SMS

Je kan veilig, makkelijk en snel €3 doneren via sms, door het woord SAVE naar 4333 te sms'en. Hierna ontvang je automatisch een sms met een bevestiging van je donatie.

Hoe werkt het?

1. Je hebt het werk van Save the Children ondersteund met een donatie via GEEF-SMS van €3,- per bericht. Om GEEF-mobiel mogelijk te maken werkt Save the Children samen met GEEF-SMS, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.

2. Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode.

3. De volledige opbrengst van de actie zetten wij in voor ons doel, met aftrek van de kosten van de operators (+/- 12%).

Persoonsgegevens

1. Save the Children legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. We zullen u mogelijk eenmalig bellen om u te informeren over ons werk en de mogelijkheden om ons werk te steunen.

2. Mocht je hier geen prijs op stellen, dan kan je dit per email aan ons laten weten: [email protected]

3. Save the Children zal de via GEEF-SMS verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en zal deze niet verstrekken aan derden.

Eenvoudig doneren? SMS nu SAVE naar 4333 en doneer 3 euro