Skip to main content
img-9598_2

Investeren in een kind is investeren in de toekomst.

Bedrijven hebben impact

Iedere organisatie – groot, klein, nationaal of internationaal – kan op een eenvoudige en passende manier een grote impact hebben op het leven van jonge kinderen, waar ook ter wereld. We kunnen op verschillende manieren samenwerken en we komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Uw mogelijkheden

Doneer direct

Maak eenvoudig direct uw donatie over voor het werk van Save the Children. Save the Children heeft de ANBI-status waardoor uw zakelijke donatie vrijgesteld is van belasting. U ontvangt bovendien direct een betalingsbevestiging voor uw administratie. Met uw donatie zorgt u er mede voor dat wij overal kunnen zijn waar kinderen ons nodig hebben. Ook op de moeilijkst bereikbare plekken. Elke dag weer. Dankuwel.

Doneer
Bayram Demir

Kinderen zijn onze toekomst. Met name kinderen in oorlogsgebieden hebben het zwaar te verduren. We hopen met deze donatie dat kinderen de aandacht en steun krijgen die ze verdienen.

Bayram Demir van Genetics B.V. doneerde €10.000 aan Save the Children ter ere van zijn vertrek als directeur

Doneer aan het Kindernoodhulpfonds

Het toenemend aantal crisissituaties in de wereld vraagt dat wij als internationale hulporganisatie snel en flexibel moeten kunnen reageren. We kunnen niet wachten tot de volgende ramp zich aandient, we moeten vandáág al voorbereid zijn op de ramp van morgen. Dit vereist financiering die flexibel inzetbaar is, hiervoor hebben wij het Kindernoodhulpfonds opgericht. U weet als geen ander hoe belangrijk het is om klaar te zijn voor de toekomst. Draag daarom met uw bedrijf bij aan het Kindernoodhulpfonds.

Steun het Kindernoodhulpfonds
Pim-Kraan-HR-05

Het Kindernoodhulpfonds maakt ons flexibel, snel en efficient. Zo maakten we na de aardbeving in Turkije en Syrie binnen 24 uur een miljoen over naar onze partners in Syrie en konden zij aan het werk met de reddingsactiviteiten. Als iedere seconde telt, redt het fonds kinderlevens​.

Pim Kraan, directeur van Save the Children Nederland

Ga een partnerschap met ons aan

Save the Children gelooft dat we samen met het bedrijfsleven meer positieve impact kunnen hebben op de levens van kinderen. Bedrijven spelen een belangrijke rol in het uitvoeren van initiatieven die vallen onder de Internationale Duurzaamheidsdoelen (SDG’s), waaronder een einde aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Door een partnership aan te gaan kunnen we de levens van kinderen direct positief beinvloeden. Lees meer over nationale en internationale partnerships of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Lees meer

Kom in actie met collega's

Steunt u Save the Children liever op een actieve manier? Organiseer een galadiner, een sponsorloop of bedrijfsuitje en doneer de opbrengsten aan Save the Children. Ook voor een jubileum kunt u gebruik maken van ons actieplatform. We denken graag met u mee over de wijze waarop u Save the Children hier op een sympathieke manier aan kunt koppelen. Kijk voor de mogelijkheden op ons actieplatform.

Kom in actie

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze relatiemanager. Hij helpt u verder in een persoonlijk gesprek.

Logo Save the Children

 

Nike Verwoert

[email protected]