Skip to main content
53401759-2bb4-4a18-9f17-09665d8968d2.jpg.webp

Investeren in een kind is investeren in de toekomst.

Bedrijven hebben impact

Iedere organisatie – groot, klein, nationaal of internationaal – kan op een eenvoudige en passende manier een grote impact hebben op het leven van jonge kinderen, waar ook ter wereld. We kunnen op verschillende manieren samenwerken en we komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Uw mogelijkheden:

Ondersteun financieel

U kunt ons op diverse manieren steunen, passend bij uw mvo-beleid en uw merk. Daarbij streven wij naar de best haalbare resultaten voor zowel de kinderen als voor uw onderneming. Ook kijken we hoe we het partnerschap nog meer kunnen versterken, zoals een medewerkersprogramma, Cause Related Marketing of het uitwisselen van kennis en expertise.

Sponsor in natura

Save the Children staat meer dan open om te kijken welke producten en diensten van uw bedrijf ons kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld een drukkerij? Of heeft u verstand van film, productie of marketing? Dan maken we graag gebruik van uw expertise. Alle hulp is welkom!

Kom in actie met collega's

Kom samen met collega's in actie voor kinderen wereldwijd. Organiseer een galadiner, een feest of evenement, een bedrijfsuitje, een jubileum, teambuilding of ander bedrijfsevenement. We denken graag met u mee over de wijze waarop u Save the Children hier op een sympathieke manier aan kunt koppelen.

Kom in actie

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze relatiemanager. Hij helpt u verder in een persoonlijk gesprek.

Logo Save the Children

 

Nike Verwoert

+31 (0)70 338 44 48

[email protected]