Investeren in een kind
is investeren in de toekomst.

Samenwerking met een toekomst

Wat is er mooier dan met je bedrijf te investeren in een fijne, gezonde en veilige toekomst voor kinderen? Iedere organisatie – groot, klein, nationaal of internationaal – kan op een eenvoudige en passende manier een grote impact genereren op het jonge leven van kinderen, waar ook ter wereld. 

Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie heeft Save the Children een enorme ambitie; namelijk het duurzaam en significant verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen op het gebied van onderwijs, gezondheid en veiligheid. Dat doen we heel graag samen met nieuwe en bestaande partners

✔ Verbeteren toekomstperspectief van kinderen
✔ Draagt bij aan een positief imago
✔ Creëren van betrokken medewerkers, klanten en relaties
✔ Toegang tot nieuwe doelgroepen
✔ Fiscale voordelen

Vormen van samenwerking:
Er zijn vanzelfsprekend vele manieren van samenwerken die passen binnen het MVO- en merkbeleid van je organisatie. Maar hoe creëer je een zo groot mogelijke economische en sociale meerwaarde voor alle betrokken partijen? Hoe zorgen we ervoor dat de impact op de kinderen zo groot mogelijk is?

Uw mogelijkheden:

Ondersteun financieel

U kunt ons op diverse manieren steunen, passend bij uw mvo-beleid en uw merk. Daarbij streven wij naar de best haalbare resultaten voor zowel de kinderen als voor uw onderneming. Ook kijken we hoe we het partnerschap nog meer kunnen versterken, zoals een medewerkersprogramma, Cause Related Marketing of het uitwisselen van kennis en expertise.

Sponsor in natura

Save the Children staat meer dan open om te kijken welke producten en diensten van uw bedrijf ons kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld een drukkerij? Of heeft u verstand van film, productie of marketing? Dan maken we graag gebruik van uw expertise. Alle hulp is welkom!

Kom in actie met collega's

Kom samen met collega's in actie voor kinderen wereldwijd. Organiseer een galadiner, een feest of evenement, een bedrijfsuitje, een jubileum, teambuilding of ander bedrijfsevenement. We denken graag met u mee over de wijze waarop u Save the Children hier op een sympathieke manier aan kunt koppelen.
Kom in actie

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze relatiemanagers. Zij helpen u verder in een persoonlijk gesprek.

<p>Claire van den Broek - Corporate Partnerships Manager<br />
070-338 44 48 of 06 407 17 283  <br />
<a href=[email protected]
 

 

" />

Claire van den Broek - Corporate Partnerships Manager
070-338 44 48 of 06 407 17 283  
[email protected]