Skip to main content
Verloskundige Anne

Save the Children & Bedrijven

Ondernemingen kunnen bij Save the Children vrijblijvend advies en ondersteuning ontvangen om kinderrechten na te volgen en risico’s te voorkomen. Bedrijven hebben een verantwoordelijkheid om in hun bedrijfsvoering en gehele organisatie kinderrechten te respecteren. Onze bewezen methodiek helpt bedrijven om zich aan de internationale richtlijnen te kunnen houden. Wij baseren onze methodes op de Children’s Rights and Business Principles. Voldoet jouw bedrijf aan deze richtlijnen?

Internationale Duurzaamheidsdoelen
Save the Children gelooft dat we samen met het bedrijfsleven meer kunnen bereiken voor kinderen, meer impact. Bedrijven spelen een belangrijke rol in het uitvoeren van initiatieven die vallen onder de Internationale Duurzaamheidsdoelen (SDG’s) namelijk; een einde aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering.

Daarnaast hebben wij corporate partnerships met diverse internationale en nationale bedrijven:

IKEA en IKEA Foundation

Wat ooit begon als strijd tegen kinderarbeid, is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking voor een gezonde en veilige kindertijd. 

Lees meer

C&A en C&A Foundation

"We wilden graag samenwerken met een organisatie die de capaciteit, kennis en middelen heeft om snelle en effectieve noodhulp te verlenen."

Lees meer

Philips en Philips Foundation

We hebben de handen in elkaar geslagen met Philips en gaan samen de strijd aan tegen longontsteking, de meest voorkomende oorzaak van kindersterfte.

Lees meer