Skip to main content
11e43835-a72e-449c-8f02-84a458b5702c.jpg.webp

Download gratis het boek Maha en de Kleine Kameel

Zondag 24 Januari 2021

Nu de scholen gesloten zijn, is thuis je kinderen voorlezen extra belangrijk. Daarom kun je het boek Maha en de Kameel nu gratis downloaden.
 

Door de coronapandemie kunnen miljoenen kinderen wereldwijd niet naar school. Dat geldt ook voor de 13 jarige Mahadiya uit Ethiopië. Zij speelt de hoofdrol in ons kinderboek Maha en de Kleine Kameel. Ze woont in een afgelegen dorpje in Ethiopië en wil later heel graag ingenieur worden. Door de coronapandemie kan zij, samen met miljoenen andere kinderen op de wereld, niet meer naar school. Gelukkig bestaat er in Ethiopië de Kamelenbibliotheek die les- en leesboeken naar de meest onbereikbare plekken brengen.
 
Onlangs brachten we een bezoek aan Mahadiya om haar een eigen versie van het boek te overhandigen. “Ik ben erg blij en trots dat het verhaal gepubliceerd is en wil graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt”. 
 
Goed onderwijs essentieel voor ontwikkeling kinderen
Vandaag is het de Dag van het Onderwijs. Een dag waar we graag extra aandacht aan besteden. Goed onderwijs is namelijk essentieel voor de ontwikkeling van kinderen en vormt de basis voor hun verdere leven. Daarom zetten wij alles op alles om ervoor te zorgen dat kinderen over de hele wereld de kans krijgen om te leren. In landen ver van huis, maar ook dichtbij in Nederland.
 
Download het boek en lees voor
Omdat in Nederland duizenden kinderen opnieuw niet naar school kunnen, hebben wij besloten om dit bijzondere verhaal beschikbaar te maken voor kinderen, om zelf te lezen of voor het voorlezen. Het e-book Maha en de Kleine Kameel is gratis dus je kunt je er geen bult aan vallen. Breng ook de bibliotheek naar je huiskamer en download het boek nu.