Welkom bij Save the Children!

Wij willen u bedanken voor uw hulp! Dankzij de steun van onze structurele donateurs kunnen wij ontzettend veel goed werk doen. Al 100 jaar zetten wij ons in om kinderen in nood te helpen. Dit doen wij als wereldwijde organisatie die vertegenwoordigd is in meer dan 120 landen. Samen vechten we voor ALLE kinderen, OVERAL ter wereld!

Op straat of op evenementen kunt u wervers van Save the Children tegenkomen. De wervers dragen rode Save the Children-kleding en een badge met ID-bewijs. Onze wervers vragen nooit om contant geld. Wij hebben geen collecteweek en zullen dus ook nooit met collectebussen langs de deuren gaan. Het enige dat onze wervers vragen is een engagement door middel van een domiciliĆ«ring. Hiermee steunt u onze projecten structureel.

Waarom straat- en deurwerving?
Het werven van nieuwe donateurs is voor ons van groot belang. Mede door de structurele donateurs die via straatwerving en de huis-aan-huis werving geworven worden, kunnen wij samen met u kinderen in de hele wereld een betere toekomst geven.

Waar vindt deze week werving plaats?
Momenteel werven wij alleen donateurs in Nederland en Vlaanderen.
 
Waarom werven wij sinds kort ook in Vlaanderen?
Een goede buur is beter dan een verre vriend. In Nederland is onze organisatie al vele jaren vertegenwoordigd. Samen staan wij nog sterker om kinderen wereldwijd te kunnen helpen. Mede dankzij de structurele steun van de vele donateurs in Vlaanderen kunnen wij onze doelen voor kinderen bereiken.

Fiscaal attest
Wilt u gebruik maken van het belastingvoordeel dat u krijgt bij giften van boven de 40 euro aan een erkende organisatie? U kunt via onze donateursservice een kwijtschrift krijgen. Op onze website vindt u alle verdere informatie die u nodig hebt zoals onze ANBI-status, het CBF-keurmerk en het jaarverslag