Kom in actie voor Save the Children in je foute kersttrui

Een echte held verzamelt geld

Doneer nu

Wat is Foute Kersttruiendag?

Vrijdag 13 december. Duizenden mensen in hun foute kersttrui in actie voor kinderen in nood. De leukste dag van het hele jaar.

Uitpakken op Foute Kersttruiendag

Trek een foute kersttrui aan en zorg dat iedereen die je kent je kerstdaad opvolgt. We vinden je al een held dat je een foute kersttrui draagt, maar: een echte held verzamelt geld! Dus kom in actie voor kinderen in nood en help mee!
Uiteindelijk gaat Save the Children’s Foute Kersttruiendag erom dat zo veel mogelijk helden in foute kersttrui samen geld inzamelen voor kinderen in nood! Samen kunnen we een verschil maken!

Doneer hier voor kinderen in nood

Doneer nu

Een echte held verzamelt geld voor kinderen in nood
3 super(held) dingen die je nu al kunt doen:

  • Meld je aan en ontvang een gratis inspiratiepakket. Dit pakket gaat jou helpen om er een onvergetelijke dag van te maken en zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen in nood.  
  • Zorg dat IEDEREEN Save the Children’s Foute Kersttruiendag in de agenda heeft staan op vrijdag 13 december. Goed nieuws: niemand hoeft een splinternieuwe kersttrui aan te schaffen – pak die oude trui uit de kast en ga los met lampjes, ballen, engelenhaar, pailletten etc.
  • Verzin een actie voor kinderen in nood. 3 euro is al voldoende om 3 paar kindervoeten in Libanon in warme sokken te hullen. Vraag iedereen om een kleine bijdrage dan kun je samen een groot verschil maken voor een kind in nood.
Wat je ook doet: een foute kersttrui dragen zonder daarmee een kind in nood te helpen is geen optie op Save the Children’s Foute Kersttruiendag!
 

Meedoen is simpel

Iedereen kan meedoen met Foute Kersttruiendag! En dit is nóg makkelijker dan je denkt, want wij helpen je op weg. Hoe dan?
Dat check je hier

Voor kinderen in nood

Geen enkel kind hoort met Kerst alleen te zijn, honger te lijden of het koud te hebben. Juist zij kunnen een redder in nood gebruiken.
Lees meer

Doneer hier je opbrengst!

Fantastisch dat je in actie bent gekomen voor kinderen in nood! Maak hier je opbrengst over!
Maak je opbrengst hier over