Kom in actie voor Save the Children in je foute kersttrui

Een echte held verzamelt geld

Meld je aan

Wat is Foute Kersttruiendag?

13 december is het zover. Afgelopen jaren deden al duizenden mensen mee. Het is de gelegenheid om op een leuke, creatieve en kerstige manier in actie te komen voor kinderen in nood. Doe jij ook mee?

Uitpakken op Foute Kersttruiendag

Kerst is bij uitstek dé periode om gezellig samen te zijn met vrienden en familie, urenlang te dineren en je vol te stoppen met kerstkransjes. Het is ook jouw kans om all (f)out te gaan met een foute kersttrui voor het goede doel! Hang je trui vol met slingers, knuffels, kerstballen, patches en als Kerst op de taart wat lampjes om ervoor te zorgen dat jij écht kunt schitteren op Foute Kersttruiendag.​

Een echte held verzamelt geld voor kinderen in nood
Je bent sowieso een held als je een Foute Kersttrui draagt, maar ben jij ook een echte redder in nood? 

Save the Children zamelt geld in voor kinderen in nood als gevolg van armoede, conflicten en rampen. Want met kerst hoort niemand alleen te zijn, met een lege maag naar bed te gaan of het koud te hebben.  Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken en zullen jouw bijdrage gebruiken 
om voedsel, medicijnen, tenten en kleren uit te delen en te zorgen dat kinderen met Kerst niet alleen zijn. 
Kom in actie voor kinderen in nood en help mee!

Meedoen is simpel

Iedereen kan meedoen met Foute Kersttruiendag! En dit is nóg makkelijker dan je denkt, want wij helpen je op weg. Hoe dan?
Dat check je hier

Voor kinderen in nood

Geen enkel kind hoort met Kerst alleen te zijn, honger te lijden of het koud te hebben. Juist zij kunnen een redder in nood gebruiken.
Lees meer

Doe mee & meld je aan!

Sta jij te popelen om jezelf in een foute kersttrui te hijsen? Held! Meld je snel aan en ontvang gratis ons foute kersttruien inspiratiepakket.
Ja ik doe mee