Over Foute Kersttruiendag

In ons land is Kerst een tijd van gezelligheid en warmte. Voor kinderen in oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen ziet het er heel anders uit. Op 15 december* kun jij jouw warmte met ze delen

Doe goed in een foute trui!
Je zal verbaasd staan hoeveel collega's, klasgenoten, buren, vrienden en familie op zoek zijn naar een excuus om te pronken in hun fantastische foute kersttrui. Iedereen die op 15 december meedoet en 3 euro doneert, maakt de wereld ‘better with a sweater’.

Vorig jaar deden duizenden mensen mee aan de Foute Kersttruiendag en dit jaar hopelijk nóg meer! Hoe meer gekke kersttruien, hoe meer lol én hoe meer opbrengst. 

* Lukt 15 december niet? Geeft niks. Een andere dag kan ook!  

Doe mee en meld je aan voor Foute Kersttruiendag

Gek doen met 'n serieus doel

Op Foute Kersttruiendag doe je samen gek voor een goed doel: je helpt kinderen die in de kou staan. Hoe meer familie, vrienden en collega’s meedoen, hoe meer we voor deze kinderen kunnen doen!
Doe mee en meld je aan

Jouw warmte redt levens

Oké, even serieus. Een kind kan voor de kou niet vluchten. De opbrengst van Foute Kersttruiendag maakt voor hen een enorm verschil. Voor jouw €3,- kunnen we een kind al een warme trui geven.
Lees meer

Foute Kersttruiendag op school

Bij ons zitten kinderen er op school warmpjes bij. Wedden dat zij een dagje lol willen maken voor kinderen die het wél koud hebben? Met hun plezier geven ze warmte: kleren, eten of een kachel.
Lees meer