Zet de toekomst in uw testament

Voor miljoenen kinderen op deze wereld is zelfs een volgende dag niet vanzelfsprekend. Door na te laten aan Save the Children geeft u ze niet alleen een morgen, maar een eerlijke kans op een toekomst. Met uw bijdrage, klein of groot, geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we ze tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles om het leven van kinderen te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen, maar ook onze brochure aanvragen.

Vraag een brochure aan

Een nalatenschap naar eigen wens regelen - van het nalaten aan familie tot nalaten aan een goed doel – is een behoorlijke klus. Wij helpen u daar graag bij. Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen, maar ook onze brochure aanvragen.
Vraag een brochure aan

Mei = gratis testament maand

Met een up-to-date testament weet u zeker dat uw wensen worden gerespecteerd. En het voorkomt lastige beslissingen en problemen voor uw nabestaanden. Gratis Testament Maand geeft u de kans om te zorgen voor uw dierbaren en daarnaast ook een gift voor een goed doel naar keuze op te nemen.

meer informatie

13 oktober: bijeenkomst schenken en nalaten

We krijgen regelmatig vragen over schenken en nalaten aan een ANBI-instelling zoals Save the Children. Daarom organiseren we op 13 oktober een bijeenkomst over schenken en nalaten. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over wat uw bijdrage voor kinderen kan betekenen. Notaris Wietske van der Koogh geeft uitleg over praktische zaken rondom schenken en nalaten. Hierbij kunt u denken aan de verschillende mogelijkheden, belastingvoordelen en uitleg over het vastleggen van zaken. 

meer informatie

Neem gerust contact op

"Denkt u erover om na te laten aan Save the Children? Daar zijn we blij mee. Ik neem graag de tijd om samen te kijken naar uw wensen en naar de verschillende mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met mij op!"

Laura Klokke
070 - 338 44 48
[email protected]

Adiza kreeg van ons een schooltas met pennen, boeken en een waterfles. Het Rohingya-meisje gebruikt de spullen elke dag om te leren en dichter bij haar droom te komen: lerares worden.