Zet de toekomst in uw testament

Voor miljoenen kinderen op deze wereld is zelfs een volgende dag niet vanzelfsprekend. Door na te laten aan Save the Children geeft u ze niet alleen een morgen, maar een eerlijke kans op een toekomst. Met uw bijdrage, klein of groot, geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we ze tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles om het leven van kinderen te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen, maar ook onze brochure aanvragen.

Vraag een brochure aan

Een nalatenschap naar eigen wens regelen - van het nalaten aan familie tot nalaten aan een goed doel – is een behoorlijke klus. Wij helpen u daar graag bij. Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen, maar ook onze brochure aanvragen.
Vraag een brochure aan

Neem gerust contact op

"Denkt u erover om na te laten aan Save the Children? Daar zijn we blij mee. We nemen graag de tijd om samen te kijken naar uw wensen en naar de verschillende mogelijkheden. Neem daarom gerust contact op!"

Anne-Marie Jongepier
070 - 338 44 48
[email protected]

Adiza kreeg van ons een schooltas met pennen, boeken en een waterfles. Het Rohingya-meisje gebruikt de spullen elke dag om te leren en dichter bij haar droom te komen: lerares worden.