Zet de toekomst in uw testament

Als je in ons land wordt geboren is een toekomst vanzelfsprekend. En de meesten van ons willen, in de tijd die we hebben, graag een verschil maken. Iets achterlaten voor de generaties die volgen. En die mogelijkheden hebben we ook. Later in het leven verandert dit van dromen in nadenken. Wat heb ik gedaan en wat kan ik nog doen? Op zo’n moment komt de horizon van uw eigen toekomst dichterbij. Maar wist u al dat u die toekomst kunt doorgeven?

Een toekomst geven aan kinderen kan op heel veel verschillende manieren. Bekijk hieronder het filmpje van vroedvrouw Alice en haar nalatenschap aan honderden meisjes in Liberia.

Een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht en gevaar
Voor miljoenen kinderen op deze wereld is zelfs een volgende dag niet vanzelfsprekend. Door na te laten aan Save the Children geeft u ze niet alleen een volgende dag, maar een eerlijke kans op een toekomst. Met uw bijdrage - klein of groot - geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we ze tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles om het leven van kinderen – en daarmee de toekomst van onze samenleving – te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Ook als u er op een dag niet meer bent.

Geen erfbelasting
Save the Children is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling' (ANBI). Er wordt daardoor geen erfbelasting geheven, dus uw volledige bijdrage komt bij de kinderen terecht. 

Bekijk de mogelijkheden

Vraag uw eigen Laatste Wensen Dossier aan

Een nalatenschap naar eigen wens regelen - van het nalaten aan familie tot nalaten aan een goed doel – is een behoorlijke klus. Wij helpen u daar graag bij met het Mijn Laatste Wensen Dossier. Hier verzamelt u alle benodigde gegevens en geeft u precies aan wat al uw wensen zijn. Dat geeft houvast, voor uzelf en voor er achterblijven. 
Vraag uw eigen dossier aan

Neem gerust contact op

"Denkt u erover om na te laten aan Save the Children? Daar zijn we blij mee. Ik neem graag de tijd om samen te kijken naar uw wensen en naar de verschillende mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met mij op!"

Lola Jansen
070 - 338 44 48
[email protected]l

Een eerlijke kans voor kinderen

Uw droom voor later is in goede handen. Al bijna honderd jaar zetten we ons in voor kinderen. Er is al heel veel bereikt en we kunnen - met uw hulp - nog meer doen. Er zijn nog zo veel kinderen die een eerlijke kans in het leven verdienen.

Adiza kreeg van ons een schooltas met pennen, boeken en een waterfles. Het Rohingya-meisje gebruikt de spullen elke dag om te leren en dichter bij haar droom te komen: lerares worden.