Skip to main content
481c2863-0b97-4f15-926e-7c9e6f44a62c

Kom in actie!

Mede dankzij de inzet en bijdrage van onze actievoerders kunnen wij ons werk voor kinderen wereldwijd voortzetten. Hoe meer mensen ons steunen steunen, hoe meer kinderen een eerlijke kans op een toekomst krijgen.

Help jij ons mee? In een paar simpele stappen kun jij je eigen sponsoractie starten! -> Start je actie!
 
Er zijn heel veel manieren om in actie te komen. Bijvoorbeeld:

✔ Ben je sportief?
Lopen, fietsen, rennen, laat je sponsoren voor Save the Children!

✔ Heb je iets te vieren?
Heb je binnenkort een verjaardag, babyshower, huwelijk of jubileum? In plaats van cadeaus kun je ook je vrienden en familie vragen een donatie te doen voor Save the Children! Vraag hier een donatiebox aan. 

✔ Ben jij een verkooptalent?
Je oude spullen verkopen, taarten bakken, heitje voor een karweitje, statiegeldflessen inzamelen, auto’s wassen, honden uitlaten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

✔ In actie met je klas of hele school?
Sponsorloop, rommelmarkt of statiegeld flessen inleveren. Kom in actie met jouw klasgenoten!

✔ In actie met je collega’s of bedrijf?
Wil je met je bedrijf of collega’s in actie komen of wil je een evenement organiseren? Kijk dan ook eens op deze pagina! Iedere organisatie – groot, klein, nationaal of internationaal – kan op een eenvoudige en passende manier een grote impact hebben op het leven van jonge kinderen, waar ook ter wereld. 
 
Iedere actie, groot of klein, is welkom! Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen wereldwijd!
 
Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens hieronder voor de verhalen van mensen die al in actie zijn gekomen. Meer inspiratie voor leuke acties en ideeën vind je hier!

Acties in Beeld

Herfstmarkt Dordtse Vrije School

De 4e klas van de Dordtse Vrije School organiseert de jaarlijkse Herfstmarkt. Ze halen onder andere geld op door te schminken, taarten te verkopen en kabouters te maken. 

LEES VERDER

Basisschool de Regenboog Osseveld haalt prachtig bedrag op voor Save the Children

De Apeldoornse basisschool heeft meer dan €1800,- opgehaald met een sponsorloop. De kinderen hebben zelf bedacht dat het geld naar Save the Children moest gaan.

LEES VERDER

Beginnen met een paperclip, eindigen met een gitaar

Van een elastiekje naar een koffiezetapparaat. Het lukte Sebastian van de Internationale Schakelklas. Samen met zijn klas hebben ze met het ruilproject €363,32 opgehaald voor Save the Children.

LEES VERDER

RSG Enkhuizen haalt €26.500 op voor Save the Children

De middelbare school RSG Enkhuizen organiseert voor hun Goede Doelen Dag allemaal leuke activiteiten. Alle opbrengst gaat naar Save the Children.

LEES VERDER

Basisschool het Kompas

Basisschool het Kompas uit Utrecht, organiseerde op 20 mei een markt, zodat mensen elkaar konden ontmoeten. Alle opbrengst ging naar Save the Children.

LEES VERDER

Kunstproject voor Save the Children

Op zondag 10 oktober werden er 1000 Phing-Things neergezet in het Oosterpark. 1000 kleine witte beeldjes die de hele dag klaar stonden om te worden bewonderd én te worden weggegeven.

LEES VERDER