Kom in actie!

Wij kunnen kinderen alleen helpen als jij helpt. Elke bijdrage maakt een verschil in de toekomst van kinderen en hoe meer mensen ons steunen, hoe meer kinderen een eerlijke kans op een toekomst krijgen.

Er zijn heel veel manieren om in actie te komen. Zo kan je bijvoorbeeld:

✔ een marathon lopen en jezelf laten sponsoren door familie en vrienden
✔ een benefietconcert of -diner organiseren
✔ taarten bakken en deze verkopen
✔ je garage opruimen en je spullen verkopen

Enthousiast? Maak hier je eigen actie aan om geld in te zamelen

Start je actie

Acties in Beeld

Vrolijke beeldjes halen geld op voor Save the Children

In Amersfoort stonden er rijen met witte beeldjes met een positieve spreuk op de rug. Mensen konden een gratis beeldje meenemen en ervoor kiezen om geld te doneren. Het project haalde €195,- op.
lees verder

Beginnen met een paperclip, eindigen met een gitaar

Van een elastiekje naar een koffiezetapparaat. Het lukte Sebastian van de Internationale Schakelklas. Samen met zijn klas hebben ze met het ruilproject €363,32 opgehaald voor Save the Children.
lees verder

RSG Enkhuizen haalt €26.500 op voor Save the Children

De middelbare school RSG Enkhuizen organiseert voor hun Goede Doelen Dag allemaal leuke activiteiten. Alle opbrengst gaat naar Save the Children.
lees verder

Flessen ophalen voor Oekraïne

De achtertuin van de familie Becx in Veldhoven lag bezaaid met lege flessen. Nikki (12), Jesse (10), Sem (9) en Mels (6) hebben ze allemaal ingezameld voor Oekraïne.
Lees verder

Basisschool het Kompas

Basisschool het Kompas uit Utrecht, organiseerde op 20 mei een markt, zodat mensen elkaar konden ontmoeten. Alle opbrengst ging naar Save the Children.
Lees verder

Kunstproject voor Save the Children

Op zondag 10 oktober werden er 1000 Phing-Things neergezet in het Oosterpark. 1000 kleine witte beeldjes die de hele dag klaar stonden om te worden bewonderd én te worden weggegeven.
Lees verder
>