Skip to main content
ch1696311-ladan-10-collecting-water-in-puntland-somalia.jpg

Steunen met een fonds of stichting

Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld. Mede dankzij de steun van fondsen en stichtingen kunnen wij al meer dan 100 jaar hulpverlenen aan kinderen over de hele wereld. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan onze organisatie. Of u nou een stichting beheert met uw familie, werkt voor een bedrijfsfonds, of werkzaam bent bij een vermogensfonds, wij hebben passende mogelijkheden voor uw betrokkenheid. 

Waarom samenwerken met Save the Children? 

Jarenlange expertise 
Onze expertise op het gebied van kinderrechten, gezondheidszorg, onderwijs en noodhulp heeft ons in staat gesteld om duurzame programma's op te zetten die een blijvende impact hebben op de levens van kinderen in 120 landen. 

Lokaal betrokken 
Wij geloven in het belang van lokale betrokkenheid. Samen met betrouwbare partners ter plaatse zetten we programma's op en voeren we deze uit, rekening houdend met de specifieke behoeften van de gemeenschappen waarin we werken. 

Focusthema's 
Onze programma's zijn gericht op belangrijke thema's zoals onderwijs, (mentale) gezondheid, kinderbescherming en noodhulp. U kunt ervoor kiezen om uw steun te richten op een specifiek thema dat nauw aansluit bij de doelstellingen van uw fonds of stichting.  

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Lavender Lindhout

"Wilt u meer weten over het verbinden van programma's aan een fonds of stichting? Wij spreken er graag met u over."

Lavender Lindhout, Partnerships Manager

070 - 338 44 48

[email protected]

Hoe kunt u helpen? 

Geoormerkte gift 
Met een geoormerkte gift heeft u de mogelijkheid om specifiek te kiezen welk programma of thema uw donatie zal ondersteunen. Wij gaan graag met u in gesprek om het programma te vinden dat het best aansluit bij de doelen van uw fonds of stichting. U wordt daarna uiteraard goed op de hoogte gehouden over de behaalde resultaten en uitgevoerde activiteiten. 

Ongeoormerkte gift 
Een ongeoormerkte gift geeft ons de flexibiliteit om uw donatie in te zetten waar op dat moment de grootste behoefte is. Hiermee kunnen we snel reageren op noodsituaties en effectief werken waar de hulp het hardst nodig is. 

Inhoudelijk partnerschap 
Bij een inhoudelijk partnerschap bundelen we onze krachten. Samen ontwikkelen we programma's die aansluiten bij de visie van uw fonds of stichting, waarbij we ook profiteren van de kennis en expertise die binnen uw organisatie aanwezig is. 

Donatie aan ons Kindernoodhulpfonds 
Als u specifiek geïnteresseerd bent in het ondersteunen van noodhulp voor kinderen, bieden wij de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan ons Kindernoodhulpfonds. Dit fonds is speciaal gemaakt, zodat Save the Children direct in actie kan komen als er een acute ramp voordoet. Doneer hier.  

Steunen als particulier of bedrijf 
Het is ook mogelijk om Save the Children te steunen met een particuliere donatie of een donatie via een bedrijf. Voor doneren als particulier leest u meer op deze pagina en voor bedrijven leest u hier meer. 

Neem contact op 
Onze relatiemanagers staan klaar om uw wensen te bespreken en samen te kijken naar de meest effectieve manier waarop uw fonds of stichting een verschil kan maken in het leven van kinderen.  

Dank u voor uw overweging om Save the Children te steunen. Samen kunnen we een verschil maken voor kinderen over de hele wereld. 

Lavender Lindhout


Lavender Lindhout, Partnerships Manager

070 - 338 44 48

[email protected]