Phuong (6), Cambodja

Samen met onze donateurs zorgen wij ervoor dat kinderen goed onderwijs krijgen.

Grote giften: uw investering in de toekomst van kinderen

U wilt met een grote gift in de toekomst van kinderen investeren? Wij bieden u een project dat past bij uw sociale betrokkenheid. Wij geloven erin dat wij samen met u het leven van kinderen duurzaam kunnen veranderen. Neem gerust contact met ons op om over uw motivatie, idee├źn en wensen te vertellen. In een persoonlijk gesprek kijken wij samen naar de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het nalaten van uw gift in een testament.

Wij geloven erin dat wij samen met u het leven van kinderen duurzaam kunnen veranderen. In de video hieronder ziet u waar wij nog meer in geloven.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het persoonlijke contact en de samenwerking met u zijn voor ons zeer waardevol. Oprechte relaties ontstaan door het gesprek aan te gaan en regelmatig van gedachten te wisselen.
Lees verder

Fonds op naam

Wilt u op een persoonlijke manier het verschil maken met een grote gift? Wellicht is een Fonds op naam dan wat voor u. Een Fonds op naam is uw eigen fonds binnen Save the Children.  
Lees verder

Ons werk ook steunen?

Wilt u donatie doen voor ons werk voor kinderen? Dat kan snel en eenvoudig via de link hieronder. U kunt ook een bedrag overmaken via IBAN: NL24 RABO 0343 5000 00 t.n.v. Stichting Save the Children Nederland.
Ja, ik wil graag steunen

Foto: De kleine Fatima is weer gezond

De groene markering op dit meetlint betekent dat Fatima’s behandeling voor ondervoeding is geslaagd.
Fatima’s moeder Amal had complicaties tijdens haar zwangerschap en Fatima woog te weinig bij haar geboorte. Toen haar gewicht bleef afnemen, bracht Amal de kleine Fatima naar een door Save the Children ondersteund gezondheidscentrum. Fatima woog toen nog maar 6 kilo. Dankzij de begeleiding en voorlichting van de arts over voeding en borstvoeding is het meisje nu gezond en blij.

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Neem contact op met Oukje Bizot. Zij is uw vaste aanspreekpartner.

Oukje Bizot, Relatiemanager
070 - 338 44 48 / 06 - 407 99 366
[email protected]

>