Skip to main content
Yulia

Een grote gift: een groots gebaar voor de toekomst van kinderen

Bij Save the Children zijn we gedreven door de overtuiging dat ieder kind het recht heeft op een gezonde en veilige toekomst. Mede dankzij onze donateurs kunnen we blijvende impact creëren. Graag laten we u zien hoe uw bijdrage een aanzienlijk verschil kan maken.   

Samen met u kijken we welke manier van schenken en welke projecten het best bij u past. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar uw wensen en motivatie. Uw contactpersoon houdt u regelmatig op de hoogte van het project, onze werkzaamheden en interessante events of informatie. 

Wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord of lees hieronder alle andere mogelijkheden om te schenken.    

oukje-bizot.jpg

 

Oukje Bizot, Partnerships manager  

070 - 338 44 48/ 06 - 407 99 366  

[email protected]  

Leontien

 

Leontien Boogaard, Relatiemanager

070 - 338 44 48/ 070 - 701 2373

[email protected]

De mogelijkheden   

  1. Structurele gift. Door het doen van een structurele gift door via periodieke schenkingsovereenkomst weten wij dat wij de aankomende jaren op uw steun mogen rekenen, en ontvangt u belastingvoordeel. Lees hier meer informatie.   

  2. Losse gift. Met een ongeoormerkte gift biedt u ons de mogelijkheid om deze zo effectief mogelijk te besteden. Wij kunnen deze zo inzetten op plekken waar kinderen onze hulp het hardst nodig hebben, bijvoorbeeld in noodsituaties. Doneer hier gelijk.  

  3. Geoormerkte gift. Door een gift aan een specifiek project of doelstelling, kunt u zelf kiezen waar uw gift terecht komt. Dit kan vanaf €10.000 euro Neem hiervoor contact op met een van de relatiemanagers.   

  4. Fonds op naam. Bij een fonds op naam richt u uw eigen fonds op, namens uzelf of bijvoorbeeld met uw familie of ter nagedachtenis. U kiest zelf de doelstelling en bestemming van het fonds. Dit is mogelijk vanaf €50.000 euro. Lees hier meer informatie.  

  5. In uw testament. Wilt u er ook voor kinderen zijn als u er straks niet meer bent? Dit kan door Save the Children op te nemen in uw testament. Lees hier meer informatie.   

  6. Het is ook mogelijk om te schenken of samen te werken via uw fonds, stichting of bedrijf. Voor fondsen en stichtingen leest u daar hier meer over, voor bedrijven hier.   

Wilt u op een andere manier steunen? Neem dan contact op met een van de relatiemanagers   

Vittorio Dorigo liet na aan Save the Children

Toen Vittorio Dorigo wist dat hij niet meer lang te leven had, had hij nog één wens. Hij wilde de wereld iets moois achterlaten. Zijn eigen zeven kinderen had hij een goede start in het leven kunnen geven. Dat gunde hij kinderen die dat geluk niet hebben ook. Een mooi streven, dat naadloos aansluit bij de missie van Save the Children. Zoon Lorenzo vertelt over de bijzondere schenking die zijn vader aan ons deed. 

Lees zijn verhaal

We werken in bijna 120 landen om kinderen de hulp te bieden die ze nodig hebben. In Oekraïne werken we bijvoorbeeld samen met partners ter plaatse om moeilijk bereikbare gebieden te bereiken. We bieden onder meer psychosociale hulp aan kinderen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt. We zetten kindvriendelijke ruimtes, scholen en onderwijsactiviteiten op. In elk land waar wij werken, bieden we passende hulp. 

Neem nu contact op
Dank u wel voor het overwegen van een grote gift aan Save the Children. Samen kunnen we levens veranderen en een blijvende impact creëren. Neem contact met ons op of maak direct een verschil met een donatie. Samen staan we sterker voor een betere toekomst voor kinderen over de hele wereld. 
oukje-bizot.jpg

 

Oukje Bizot, Partnerships manager  

070 - 338 44 48/ 06 - 407 99 366  

[email protected]  

Leontien

 

Leontien Boogaard, Relatiemanager

070 - 338 44 48/ 070 - 701 2373

[email protected]