Jacqueline Brassey treedt toe tot Raad van Toezicht Save the Children

Save the Children verwelkomt Jacqueline Brassey als lid van de Raad van Toezicht. De 43-jarige Brassey treedt per 1 september 2017 toe tot de Raad. “Jacqueline is zeer betrokken bij het werk van Save the Children en kan vanuit haar expertise belangrijk bijdragen aan het verder versterken van de organisatie”, aldus Corien Wortmann-Kool, voorzitter Raad van Toezicht Stichting Save the Children.

Brassey is momenteel wereldwijd verantwoordelijk voor leiderschapsontwikkeling en learning van de meest Senior Partners, en Client Advisor bij McKinsey & Company. Daarnaast bekleedt zij de functie van Assistant Professor aan de School of Governance van de Universiteit van Tilburg. Na een 2-jarig onbetaald adviseurschap voor Save the Children treedt zij toe tot de Raad van Toezicht.

Jacqueline Brassey

"Ik ben er erg dankbaar voor om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan alles waar deze prachtige organisatie voor staat!"

Jacqueline Brassey

“Save the Children zet zich in voor de meest kwetsbaren in de samenleving wereldwijd: kinderen in noodsituaties die zichzelf niet kunnen verdedigen. Deze kinderen verdienen een eerlijke kans op bescherming, voeding en educatie. Zij zijn de volwassenen van morgen en door er voor hen te zijn, creĆ«ren we kansen op een betere toekomst voor hen en de maatschappij waar zij onderdeel van uitmaken. De duurzame impact van het werk van Save the Children is het gevolg van een sterke visie, een professionele, samenwerkende organisatie, sterk talent en leiderschap op alle niveaus en collega's met ontoombare energie en een warm hart voor het werk wat ze doen. Ik ben er erg dankbaar voor om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan alles waar deze prachtige organisatie voor staat!", aldus Brassey.  
 
De Raad van Toezicht bestaat met de toetreding van Jacqueline Brassey uit zes leden met verschillende achtergronden en uiteenlopende expertises. De leden worden aangesteld voor een periode van vier jaar. Alle leden van de Raad van Toezicht zetten zich onbezoldigd in voor Save the Children.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Ontvang maandelijks onze e-mailnieuwsbrief.

Required form 'Newsletter' does not exist.