Hotel Babylon haalt 5.579 euro op voor Save the Children

Het Babylon Hotel in Den Haag heeft tijdens haar Nacht van Save the Children niet minder dan 5.579 euro opgehaald voor ons werk voor kinderen.

Onze collega Claartje Janse nam de cheque in ontvangst in het hotel. “Echt een prachtig bedrag, hier kunnen we heel veel kinderen mee helpen. Veel kinderen in de vluchtelingenkampen van Bangladesh vechten tegen ondervoeding en met dit bedrag kunnen we bijvoorbeeld zo’n 200 gevluchte gezinnen daar een maand lang te eten geven.”
 
Nacht van Save the Children
Het Haagse hotel Babylon hield op 2 augustus voor de eerste keer de Nacht van Save the Children. Een deel van de kameropbrengst en het diner was bestemd voor het goede doel, het hotel veilde een aantal foto’s en had een tentoonstelling ingericht, en alle gasten kregen via een brief op hun kamer uitleg over de actie.

"Goede manier om bij te dragen aan het welzijn van kinderen wereldwijd"
Manager van Babylon Rob Hemmes: “We werken al langer samen met Save the Children, maar het is voor het eerst dat we een speciale actie als deze opzetten. Spannend, maar echt een geweldig resultaat. Voor ons is dit een goede manier om samen met onze gasten bij te dragen aan het welzijn van kinderen wereldwijd.”