Dansmarathon in Alkmaar haalt ruim 1400 euro op

Dansstudio Dentro in actie met een 12 uur durende dansmarathon.

Op zondag 6 oktober 2019 haalden de dansers haalden ruim 1400 euro op. Elk jaar organiseert de Alkmaarse dansstudio een marathon voor een goed doel. Dit jaar dansten de leerlingen voor Save the Children. 
 
12 uur dansen
Tijdens de dansmarathon zetten de docenten zich belangeloos in en gaven veel uiteenlopende lessen zoals pilates, zang, klassiek ballet, musical, salsa, jazz en meer. Zo kon je, wanneer je een bijdrage leverde, je inschrijven voor één of meerdere lessen. Drie leerlingen Leandra, Tharanika en Yander hebben maar liefst 12 uur lang gedanst.
 
Creatief geld ophalen
De dansstudio heeft op verschillende manieren geld opgehaald. Naast de bijdrage voor de lessen gingen leerlingen met sponsorformulieren langs de deuren. Ook stond er een vrije donatiepot en werden er hapjes en drankjes verkocht. 
 
Een geslaagde dag
Uiteindelijk heeft Dentro het mooie bedrag van 1425,19 euro bij elkaar gedanst. Volgens Danjella Wolven van de dansstudio was het dan ook een zeer geslaagde dag. 'De sfeer op de dag zelf is altijd fantastisch. Iedereen vindt het een top-initiatief en is bereid geld uit te geven aan de lessen, hapjes en drankjes.'

Kom ook in actie. Bekijk hier meer voorbeelden.