Schenk een gezin een droomdag in de Efteling

Ken je een gezin dat je om wat voor reden dan ook een Droomdag toewenst? Omdat bijvoorbeeld de kinderen te maken kregen met verlies of ziekte, of met een andere tegenslag? Een familie die altijd voor anderen klaarstaat om te helpen? Waarvan de kinderen gewoon een mooi dagje uit kunnen gebruiken, omdat er te weinig geld is om er met z’n allen op uit te trekken?

De Efteling geeft samen met Save the Children kaarten weg voor het sprookjespark, om een aantal gezinnen zo’n Droomdag te bezorgen. En jij kunt een familie aandragen die de kaarten verdient. Kortom: wie wens jij een Droomdag toe?

Ken je een gezin in je omgeving -niet je eigen gezin- dat daarvoor in aanmerking komt? Vul dan voor 25 april het formulier in en leg uit waarom juist dit gezin een Droomdag verdient. Uit alle inzendingen selecteert Save the Children de gezinnen die een dagje naar De Efteling gaan (4 kaarten per gezin). Zij ontvangen naast de toegangskaarten voor de Efteling ook een exclusief Save the Children Droomkaarten-pakket. Ook iedereen die een familie aandraagt, krijgt een Save the Children Droomkaarten-pakket thuisgestuurd.

Dit jaar is de Wensbron in de Efteling voor de dertigste keer schoongemaakt; mensen die een muntje in de bron gooien mogen een wens doen. Maar ze helpen ook meteen om kinderen overal ter wereld een beter leven te geven. Want het geld dat in de Wensbron is geworpen gaat al sinds 1985, het jaar dat prinses Juliana de bron opende, naar Save the Children. Omdat Save the Children er ook is voor kinderen in Nederland die wel wat steun kunnen gebruiken, mag je nu een gezin een Droomdag in De Efteling toewensen.

Je kunt geen gezin meer aandragen. Deze actie liep tot en met 25 april 2016.