Save the Children-boeket: help een kind en maak een geliefde blij

Save the Children slaat de handen ineen met de bloemenspecialisten van Euroflorist. Wie vanaf nu online een Save the Children-boeket koopt bij Euroflorist, steunt meteen ook kinderen die waar ook ter wereld in de verdrukking zijn geraakt. Van elk van die speciale boeketten gaat een deel van de opbrengst naar Save the Children. Zo draagt de koper van de bloemen bij aan onderwijs, zorg en bescherming voor kinderen in ruim 120 landen.

Bloemen maken simpelweg gelukkig. Door deze samenwerking kunnen mensen nu hun eigen geluk gebruiken om kinderen te helpen die het moeilijk hebben. Kinderen die het slachtoffer zijn van geweld, van honger en armoede, kinderen die op de vlucht zijn, of ziek zijn. Als je een van de Save the Children-boeketten koopt bij Euroflorist sla je twee vliegen in één klap: jij maakt jouw vrienden, collega’s en geliefden blij en tegelijkertijd deel je de vrolijkheid met een kind.

Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld, die al bestaat sinds 1919. Vanaf die eerste dag staan medewerkers van de organisatie zij aan zij met kinderen die hulp nodig hebben; ze luisteren naar hun angsten, dromen en wensen. Zo baseert Save the Children al bijna 100 jaar haar hulp op wat kinderen nodig hebben.

Euroflorist heeft sinds de oprichting in 1982 de missie om mensen over de hele wereld blij te maken met bloemen en cadeaus. Samen met de aangesloten bloemisten zijn al meer dan 42 miljoen boeketten bezorgd.

Dus… wie maak jij blij vandaag?