Logo Save the Children op shirt Atlético Madrid tijdens UEFA Super Cup

Tijdens de UEFA Super Cup op woensdag 15 augustus in Tallin zal het logo van Save the Children op de achterkant van het shirt van Atlético Madrid prijken.

Voorzitter Enrique Cerezo van Atlético Madrid is er trots op dat zijn club samenwerkt met Save the Children. "Op zo'n belangrijk moment voor het team en de Atlético-fans als de UEFA Super Cup, zijn we heel trots om deze samenwerking met Save The Children aan te kondigen. Via de Atlético de Madrid Foundation zijn we altijd op de hoogte van de behoeften in de wereld. Met dit initiatief versterken we onze betrokkenheid bij kinderen, die de toekomst van sport en van de samenleving zijn", aldus Cerezo.

Ook Andrés Conde, directeur van Save the Children Spanje, is blij met de samenwerking. "We zijn erg verheugd om samen te werken met Atlético Madrid tijdens de Super Cup. Op deze manier zijn we aanwezig op het shirt van niet alleen een van de grootste voetbalclubs ter wereld, maar ook een die dezelfde betrokkenheid heeft met kinderen en die waarden heeft als teamwork en solidariteit."